• Nyt myös paketit - kotiinkuljetuksena
Ale!

Aito D3-vitamiini 50ug 150 kaps

15,90  13,90 

Saatavuus: Varastossa

Kampanja Alennus
Aito D50 13,90  kappale
  • 5% Bonusta tilauksestasi.: Toimituskulut vain 4,90€ ja yli 49€ tilauksiin ilmainen. Nouto myös maksuton.
  • Suomalaiset maksutavat.: Maksa osissa, laskulla tai suoraan verkkopankissa suojatun yhteyden kautta.
Kerro kaverille:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti
SKU 46588 Osastot: , ,

Tuotekuvaus

Aurinkoa suoraan purkista kapseli kerrallaan!

Aito D-vitamiini sisältää D3-vitamiinia sekä puhdasta ja laadukasta ekstraneitsytoliiviöljyä, josta rasvaliukoinen D-vitamiini imeytyy hyvin. Tuote sisältää vaikuttavien aineiden lisäksi vain välttämättömimmät ainesosat.

D-vitamiini edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa sekä luiden ja lihasten pysymistä normaaleina. D-vitamiinilla on suotuisa vaikutus myös hampaiden hyvinvointiin sekä kalsiumin imeytymiseen.

Suosittelemme nauttimaan D-vitamiinia ravintolisänä etenkin pimeään vuodenaikaan ja ympäri vuoden käytettynä sen teho on entistä parempi. Ravinnossa D-vitamiinia saa kalasta kuten lohesta, kuhasta, silakasta ja siiasta.

D-vitamiinin virallinen saantisuositus Suomessa on 10 μg vuorokaudessa lapsille ja aikuisille. Yli 75-vuotiaille suositus on 20 μg vuorokaudessa ympäri vuoden. Usein näitä saantisuosituksia kuitenkin pidetään terveyden kannalta liian matalina, ja Euroopan elintarviketurvallisuusviraston EFSAn mukaan D-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja onkin 100 µg vuorokaudessa aikuisilla sekä lapsilla 11 ikävuodesta alkaen.

Vain AITO-kaupasta!

Ainesosat

Ainesosat: Ekstra-neitsytoliiviöljy, gelatiini ja glyseriini (kapselin kuori), kolekalsiferoli (D3-vitamiini). Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa. HUOM! pakkauksessa on virheellisesti maininta: Valmistettu Suomessa. Tuotteen alkuperämaa on Iso-Britannia, ja se on pakattu Suomessa.

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: 50 µg D3-vitamiinia (1000 %*).
* % päivittäisen saannin vertailuarvosta

Käyttöohje

Annostus: 1 kapseli päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

Säilytetään huoneenlämmössä suojassa suoralta auringonvalolta tai lämmönlähteistä.

Lisätietoa

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ravintolisä tietoutta: Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.​