• Nyt myös paketit - kotiinkuljetuksena

Coffee & konjak

19,90 

Saatavuus: Varastossa

  • 5% Bonusta tilauksestasi.: Toimituskulut vain 4,90€ ja yli 49€ tilauksiin ilmainen. Nouto myös maksuton.
  • Suomalaiset maksutavat.: Maksa osissa, laskulla tai suoraan verkkopankissa suojatun yhteyden kautta.
Kerro kaverille:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti

Tuotekuvaus

Ainutlaatuinen yhdistelmä painonhallintasi tueksi.

Coffee & Konjac sisältää kahta laihdutusmaailman suosituinta ainesosaa – glukomannaania (konjac) ja vihreää kahvipapu-uutetta sekä kromia.

Glukomannaani
Glukomannaani on kuitu, joka imee itseensä 300 kertaa painonsa verran nestettä, jolloin muodostuva geelimäinen massa täyttää vatsaa – on kertakaikkiaan mahdotonta syödä runsaasti. Näläntunne ei vaivaa entiseen tapaan, mikä on tärkeää, kun haluat laihtua.

Vihreä kahvipapu -uute
Sen sisältämä klorogeenihappo laskee verensokeritasoa, estää hiilihydraattien imeytymistä sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Vaikuttaa mahalaukun hormonieritykseen, jolloin nälän tunne ja naposteluntarve vähenevät merkittävästi.

Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja jodi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 g glukomannaania 1 g:n annoksena yhdessä 1-2 vesilasillisen kanssa ennen aterioita.

Millaisia tuloksia voit odottaa?
Sekä näläntunne että makeanhimo vähenevät huomattavasti samalla kun suuri osa syömistäsi hiilihydraateista jää imeytymättä. Täytyt hyvin pienestä ruokamäärästä. Tuotteen vaikutusta ei tarvitse odotella, vaan se lähtee toimimaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Ainesosat

Suositeltu vuorokausiannos 6 kapselia sisältää:
– Glukomannaania 3g
– Kahvipapu-uutetta 600 mg
– Jodia 150 mg
– Kromia 120 mg
lisäksi liivate (kapselin kuori), paakkuuntumisen estoaineet (kalsiumfosfaatti ja piioksidi), emulgointiaine (magnesiumstearaatti).

Käyttöohje

2 kapselia 3 kertaa päivässä ennen aterioita. Kapselit on tärkeä nauttia runsaan vesimäärän kanssa, jotta kapselit päätyvät vatsaan enenkuin ne liukenevat – suositus on 2 vesilasillista.

Lisätietoa

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.

Ravintolisä tietoutta: Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.​