• Nyt myös paketit - kotiinkuljetuksena

KP 2000 Total 60 tabl - Bioteekki

38,55 

Saatavuus: Varastossa

  • 5% Bonusta tilauksestasi.: Toimituskulut vain 4,90€ ja yli 49€ tilauksiin ilmainen. Nouto myös maksuton.
  • Suomalaiset maksutavat.: Maksa osissa, laskulla tai suoraan verkkopankissa suojatun yhteyden kautta.
Kerro kaverille:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti

Tuotekuvaus

Potenssiongelmia voi hoitaa lääkkeettömästi!

Luonnollinen vaihtoehto miehisen suorituskyvyn lisäämiseen. Kliinisesti tutkittu, monivaikutteinen, luonnollinen, turvallnen, edullinen.
Seksuaalinen hyvinvointi on tärkeä osa ihmisen kokonaishyvinvointia. Erektiohäiriöt voivat heikentää elämänlaatua aiheuttaessaan tunneperäisiä ongelmia, itsetunnon vähenemistä ja parisuhdeongelmia. Terveellinen ravinto, riittävä unen määrä ja kohtuullinen liikunta ovat tärkeitä, mutta tehokasta apua saa myös lisäravinteista ja yrttiuutteista.
KP 2000 Total on kokonaisvaltaisesti vaikuttava luontainen vaihtoehto miehisen suorituskyvyn lisäämiseen. Se on kehitetty kliinisesti tutkitun KP 2000 Super -valmisteen pohjalta. (Virtanen J, 2001). Tutkimuksen mukaan seksuaalinen halu ja kyky sekä sen myötä tyytyväisyys lisääntyivät merkittävästi. Vahvempi ja monipuolisempi KP 2000 Total sisältää muiden ainesosien lisäksi aminohappo arginiinia sekä tribulus- ja withania-uutetta.
Yrttiuutteita sisältävä ravintolisä.

Ainesosat

Vaikuttavat aineet 2 tablettia:
Arginiini 400 mg
Potenssipuun juuriuute (4:1) 140 mg
Okarennokin (Tribulus) hedelmäuute (4:1) 140 mg
Rohtokoison (Withania) juuriuute (6:1) 140 mg
Damianan lehtiuute (4:1) 100 mg
Sitruunaköynnöksen hedelmäuute (4:1) 100 mg
Inkivääri 100 mg Nokkosen juuriuute (10:1) 20 mg
Sinkki 15 mg
E-vitamiini 10 mg
Seleeni 50 μg

Vegaaninen.

Sisältää:L-arginiinihydrokloridi, Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Potenssipuu-uute (Ptychopetalum olacoides), Okarennokkiuute (Tribulus terrestris), Rohtokoisouute (Withania somnifera), Damianauute (Turnera diffusa), Sitruunaköynnösuute (Schisandra chinensis), Inkivääri (Zingiber officinale), Nokkosenjuuriuute (Urtica dioica), Sinkkiaminohappokelaatti, DL-alfatokoferoliasetaatti (E-vitamiini), Stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), Paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), Selenometioniini.

Käyttöohje

Käyttöohje: 1 tabletti 2 kertaa päivässä; niellään kokonaisina veden kera. Ei tyhjään mahaan. Paras vaikutus saadaan säännöllisellä käytöllä.

Käyttörajoituksia: Ei suositella käytettäväksi potenssilääkkeiden kanssa eikä vakavien sydän- ja verisuonsairauksien yhteydessä. Valmisteen sisältämä sinkki saattaa tyhjään mahaan otettuna aiheuttaa herkkävatsaisilla ohimenevää pahoinvoinnin tunnetta.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ravintolisä tietoutta: Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.​