• Nyt myös paketit - kotiinkuljetuksena

Mivitotal Plus 1000 ml

22,90 

Saatavuus: Vain 2 varastossa

  • 5% Bonusta tilauksestasi.: Toimituskulut vain 4,90€ ja yli 49€ tilauksiin ilmainen. Nouto myös maksuton.
  • Suomalaiset maksutavat.: Maksa osissa, laskulla tai suoraan verkkopankissa suojatun yhteyden kautta.
Kerro kaverille:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti
SKU 47236 Osastot: , ,

Tuotekuvaus

Mivitotal Plus on laaja-alainen ravintolisä, jonka avulla on helppo täydentää ravintoaineiden saantiaan. Se on yksi täysipainoisimmista ravintolisistä markkinoilla.

Mivitotalin koostumukseen kuuluu paitsi vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja bioflavonoideja, myös vesiliukoista ubikinonia (Q10), sinimailaista sekä psylliumia. Mivitotal Plus valittiin vuonna 2003 Suomessa Vuoden Terveystuotteeksi. Ruotsissa – jossa tämän nimikkeen voi saada monta kertaa – Mivitotal on palkittu Vuoden Terveystuotteena jo peräti kuusi kertaa, vuosina 1997, 1998, 2001, 2002, 2006 ja 2008.

Mivitotal Plussan koostumuksessa on nostettu aminohappo L-tyrosiini määrää verrattuna muihin Mivitotaleihin. Päiväannos Mivitotal Plussaa (30 ml) sisältää 500 mg L-tyrosiinia.

Mivitotal Plussan sisältämät ravintoaineet edistävät yleistä hyvinvointia monin tavoin. Esim. B6-, B12- ja C-vitamiinit sekä magnesium tukevat fyysistä jaksamista edistämällä normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä vähentämällä väsymystä ja uupumusta, lisäksi ne edistävät normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston toimintaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C- ja E-vitamiinit sekä seleeni ja sinkki suojaavat soluja hapetusstressiltä. Seleeni ja jodi edistävät kilpirauhasen normaalia toimintaa.

Ainesosat

Sisältää vitamiineja (B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamiinit, beetakaroteeni, biotiini, foolihappo, niasiini, pantoteenihappo), kivennäisaineita (jodi, kalium, kalsium, magnesium, mangaani, seleeni, sinkki), aminohappoja, bioflavonoideja, inositolia, koliinia, PABA:a, ubikinonia, sinimailasta, psylliumia ja kolloidisia mineraaleja.

Vähälaktoosinen, sokeriton, hiivaton ja luontaisesti gluteeniton.

Käyttöohje

Annostus: 30 ml päivässä aterian yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai mehuun.

Lisätietoa

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.

Ravintolisä tietoutta: Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.​