• Nyt myös paketit - kotiinkuljetuksena

MSM-Glucosamine + Complex 500g - Biovitaal

43,95 

Varasto loppu

  • 5% Bonusta tilauksestasi.: Toimituskulut vain 4,90€ ja yli 49€ tilauksiin ilmainen. Nouto myös maksuton.
  • Suomalaiset maksutavat.: Maksa osissa, laskulla tai suoraan verkkopankissa suojatun yhteyden kautta.
Kerro kaverille:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti

Tuotekuvaus

Vahvimpia markkinoilla olevia Glukosaminituotteita

Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Yhdistelmä MSM: ää, glukosamiinisulfaattia (kasviperäinen), fytodroitiinia (levästä), aminohappoja L-proliini, L-lysiini ja glysiini sekä kofaktorit C-vitamiini ja mangaani. Fytodroitiini on kasviperäinen vaihtoehto kondroitiinisulfaatille, jota normaalisti johdetaan haista tai nautaeläimistä. BioVitaal on tehnyt tietoisesti eettisen valinnan, jotta se ei vaikuttaisi haiden populaatioon merissä.

Phytodroitin ™ on kasviperäistä, ja se on rakenteeltaan ja koostumuksellaan samankaltainen eläinlähteistä peräisin olevan kondroitiinin kanssa. Se sisältää erityisen yhdistelmän huolellisesti valittuja mukopolysakkaridirikkaita leväuutteita yhdessä polysakkaridien kanssa, jotka sisältävät glukuronihappoa ja N-asetyyliglukosamiinia; sekä glukuronihappo että N-asetyyliglukosamiini ovat proteoglykaanien ja glykosamino-glykaanien rakenteellisia komponentteja.

Tuotteeseen lisätty C-vitamiini ja mangaani edistävät kollageenin normaalia muodostumista, rustonkudosten normaalin toimintaa, sekä sidekudoksen normaalia muodostumista. Aminohapot proliini, lysiini ja glysiini esiintyvät luonnollisesti ihmisen kollageenissa.

Ainesosat

Ainesosat/päivittäinen saantisuositus 2 mittalusikkaa (noin 10 grammaa jauhetta) ja% RDI:

Glukosamiinisulfaatti 2KCl (mikrobikäytöstä) 2000 mg
MSM (metyylisulfonyylimetaani) 2000 mg
Fytodroitiini (kondroitiinin vihannesmuoto, levästä) 890 mg
Vit. C (kalsiumaskorbaatti) 360 mg (450% RI)
Mangaani (bisglysinaatti) 5 mg (250% RI)
L-proliini 650 mg
glysiini 650 mg
L-lysiini 500 mg

Täyteaine: maltodekstriinit (gluteeniton, maissi). Paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.

Käyttöohje

Käyttö ja varoitukset:
Aikuisille tasainen mittauslusikallinen 1 – 3 kertaa päivässä lasilliseen vettä tai hedelmämehua. Suuremmat annokset asiantuntijan määräämien ohjeiden mukaan. Raskaana olevien naisten on ensin otettava yhteyttä asiantuntijaan, ennen kuin ne käyttävät suuria annoksia MSM: ää. Älä ylitä suositeltua annosta. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Suositellulla annoksella emme ole havainneet haittavaikutuksia tällä tuotteella. Jotkut tutkijat epäilevät glukosamiinilla olevan negatiivista (kasvattavaa) vaikutusta verensokeripitoisuuteen laboratorioeläimillä, mutta tätä ei ole koskaan osoitettu ihmisillä tehdyissä tutkimuksissa. Glukosamiini ja kondroitiini voivat lisätä verta ohentavien lääkkeiden vaikutusta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Sulje säiliö heti käytön jälkeen.

Ravintolisä tietoutta: Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.​