• Nyt myös paketit - kotiinkuljetuksena

OptiMSM + C ruusunmarja 200g

24,95 

Saatavuus: Varastossa

  • 5% Bonusta tilauksestasi.: Toimituskulut vain 4,90€ ja yli 49€ tilauksiin ilmainen. Nouto myös maksuton.
  • Suomalaiset maksutavat.: Maksa osissa, laskulla tai suoraan verkkopankissa suojatun yhteyden kautta.
Kerro kaverille:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti

Tuotekuvaus

Puhdistamon OptiMSM+C Ruusunmarja on tasapainoinen yhdistelmä MSM-jauhetta, molybdeenia ja C-vitamiinia. Luomulaatuisesta amlamarjasta saatu C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa varten sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

MSM eli ”metyylisulfonyylimetaani” on luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste, jota yleisemmin kutsutaan myös orgaaniseksi rikiksi. Tässä tuotteessa käytetyn MSM:n valmistaa yhdysvaltalainen Bergstrom Nutrition, joka tunnetaan maailmalla laadun puolesta alansa parhaana. Molybdeeni on alkuaine, joka on välttämätön kehon rikkiaineenvaihdunnalle. C-vitamiini saadaan amla-marjasta ja raikkautta makuun antaa luonnollinen kuivattu verigreippimehu. Lisäksi tähän tuotteeseen on lisätty vielä ruusunmarjaa – joka ominaisuuksiltaan ja maultaan on kuin luotu täydentämään tätä komboa.

Ainesosat

Päiväannos (10 g) sisältää / Daglig dos (10 g) innehåller:

Metyylisulfonyylimetaani / Metylsulfonylmetan :
5 300 mg
C-vitamiini / C-vitamin:
300 mg
375%*
Molybdeeni / Molybden
350 µg

*päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intag

Ainesosat / Ingredienser: 100% Metyylisulfonyylimetaani (MSM), ruusunmarjamehujauhe, verigreippimehujauhe, luomu amlamarjauute, natriummolybdaatti / 100% Metylsulfonylmetan (MSM), nyponsaftpulver, blodgrapejuicepulver, ekologisk amlabär-extrakt, natriummolybdat

Maatalousperäisten luomuainesosien määrä / Ekologiska ingredienser av jordbruksursprung: 10% FI-EKO-201

Käyttöohje

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:
1 rkl – 2 rkl (10 g – 20 g) veteen tai nesteeseen sekoitettuna.

Säilytys / Förvaring: Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna. Ei saa säilyttää jääkaapissa. Jauheen paakkuuntumisen estämiseksi pussi suljettava tiiviisti. / Förvaras torrt och skyddas mot ljus. Får inte förvaras i kylskåpet. För att undvika pulvrets förklumpning, stäng påsen kompakt.

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi / Finland

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. MSM saattaa parantaa joidenkin lääkeaineiden imeytymistä. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. / Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. MSM kan befrämja absorbering av vissa läkemedel. Ifall du har medicinering, diskutera produktens användning med en expert inom hälsovård.

Ravintolisä tietoutta: Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.​