• Nyt myös paketit - kotiinkuljetuksena

Viridian Ginkgo biloba 60 kaps

16,90 

Saatavuus: Vain 2 varastossa

  • 5% Bonusta tilauksestasi.: Toimituskulut vain 4,90€ ja yli 49€ tilauksiin ilmainen. Nouto myös maksuton.
  • Suomalaiset maksutavat.: Maksa osissa, laskulla tai suoraan verkkopankissa suojatun yhteyden kautta.
Kerro kaverille:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti

Tuotekuvaus

Monipuolinen ja vahva neidonhiuspuu-uute

Viridian Ginkgo biloba edistää muun muassa verenkiertoa laajentaen verisuonia ja torjuen niiden tukoksia sekä kalkkeutumista. Näin ollen neidonhiuspuu-uute on ihanteellinen tuote esimerkiksi kylmistä ja turpoavista jaloista kärsiville.

Neidonhiuspuu-uuttella on merkittävä positiivinen vaikutus myös aivojen neurologisille toiminnoille. Lisäksi se tukee kognitiivisia toimintoja kuten oppimista, ajattelua, muistia ja päättelyä.

Viridian Ginkgo biloba parantaa myös vaihdevuosissa olevien ja vanhenevien naisten verenkiertoa ja auttaa miehillä impotenssissa. Kyseessä on siis erinomaisen monipuolinen ja moneen vaivaan tepsivä luonnon oma ihmeaine!

Vain AITO-kaupasta!

Lue lisää ensiluokkaisen laadukkaasta ja vastuullisesta Viridian-tuotesarjasta tästä.

Ainesosat

Aineosat: Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), neidonhiuspuu-uute (Ginkgo biloba)

Vuorokausiannos sisältää:
Neidonhiuspuu-uute 66 mg, vastaten 3300 mg kokonaista lehteä
Viherseos 350 mg

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Käyttöohje

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä

Lisätietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuo-lista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä tämä etiketti tallessa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Ravintolisä tietoutta: Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.​