• Nyt myös paketit - kotiinkuljetuksena

Viridian Piparminttuöljy+ 30 kaps

12,90 

Saatavuus: Vain 1 varastossa

  • 5% Bonusta tilauksestasi.: Toimituskulut vain 4,90€ ja yli 49€ tilauksiin ilmainen. Nouto myös maksuton.
  • Suomalaiset maksutavat.: Maksa osissa, laskulla tai suoraan verkkopankissa suojatun yhteyden kautta.
Kerro kaverille:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti

Tuotekuvaus

Monipuolinen piparminttu moneen tarpeeseen

Viridian Piparminttuöljy+ on ainutlaatuinen yhdistelmä eteeristä piparminttuöljyä sekä inkivääriä ja kuminansiemenuutetta. Vaikuttavat aineet vapautuvat kapselista viipeellä, jolloin aineet saadaan kuljetettua pidemmälle suolistoon asti, jossa niitä tarvitaan.

Piparmintulla on paljon suotuisia vaikutuksia kehoon. Sen on havaittu helpottavan pahoinvointia, päänsärkyä sekä vatsa- ja ilmavaivoja. Piparminttu vahvistaa vastustus- ja keskittymiskykyä, auttaa hermostuneisuuteen ja muistin toimintaan.

Viridian Piparminttuöljy+ on saatavilla myös 90 kapselin pakkauskoossa.

Vain AITO-kaupasta!

Lue lisää ensiluokkaisen laadukkaasta ja vastuullisesta Viridian-tuotesarjasta tästä.

Ainesosat

Aineosat: Piparmintun lehtiöljy (Mentha x piperita), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), kuminan siemenuute (Carum carvi), inkiväärin juuriuute (Zingiber officinale)

Vuorokausiannos sisältää (1–2 kapselia):

Piparmintun lehtiöljy 285–570 mg
Kuminan siemenuute 80–160 mg
Inkiväärin juuriuute 35–70 mg

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Käyttöohje

Annostus: 1–2 kapselia päivässä ennen ruokailua

Lisätietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä tämä etiketti tallessa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Ravintolisä tietoutta: Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.​